30. října 2012 • 11:49

Otce vyvedl z kurtu a teď se porval! Bouřlivý rok tenisty Tomice

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladý australský tenista Bernard Tomic korunoval rok, ve kterém se postaral o kontroverze na kurtu i mimo něj, dalšími problémy se zákonem. Čerstvě dvacetiletý profesionál se popral s kamarádem a na místě rvačky zasahovala policie.



K incidentu došlo podle listu Herald Sun v pondělí nad ránem v letovisku Gold Coast na party, jež byla pokračováním oslavy Tomicových dvacátých narozenin z 21. října. Přivolaní policisté museli od sebe tenistu a dalšího muže oddělit.

Shodou okolností za několik dnů čeká Tomice projednávání jeho prohřešků za volantem, jichž se měl dopustit na konci minulého a začátkem tohoto roku. Australský daviscupový reprezentant měl mimo jiné porušit podmínky výjimky pro řízení vozu, kterou měl vzhledem ke svému věku.

Letos na turnaji v Miami se syn emigrantů z bývalé Jugoslávie postaral o pozdvižení, když požádal rozhodčího, aby nechal vyvést z hlediště svého otce a zároveň trenéra. Chováním ho prý znervózňoval.

Tomic má za sebou nepovedené tenisové období. V posledních měsících klesl v žebříčku z 28. na 49. místo, poté co se mu jen dvakrát podařilo na turnajích postoupit dál než do druhého kola.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud