14. prosince 2012 • 16:13

Štěpánek s Berdychem bavili u Krause: Na Ester občas juknu, přiznal tenista

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenisté Radek Štěpánek a Tomáš Berdych byli hosty aktuální Show Jana Krause, kterou diváci uvidí dnes od 22.20 na Prima Family. Moderátor si s daviscupovými hrdiny dobře rozuměl. Nejvíc ho zajímalo, co dvojice tají před soupeři během čtyřhry.



„Proč si při té čtyřhře dáváte ruku před pusu?“ vyzvídal moderátor. „My se kvůli tomu doma všichni pohádali a já jsem jim tvrdil, že je to kvůli tomu, aby vás nikdo neslyšel.“

Berdych udělal Krausovi radost, protože jeho spekulaci potvrdil. „Co si říkáte? Já ho vosolím?“ zajímal se Kraus dál. „Říkáme si spolu, kam budeme servírovat,“ vysvětlil Štěpánek.

Kraus má sport rád a přiznal, že průběh daviscupového finále se Španěly doma u televize zaníceně prožíval. „To byla rubanice, já jsem se na tom sám vyčerpal. Já se bojím jít od televize, protože když odejdu, tak se ve výkonech zhoršíte,“ rozesmál Kraus publikum. „Vy jste vždycky říkal, že to jednou vyhrajeme. Jak jste o tom byl tak přesvědčený?“ obrátil se Kraus na Štěpánka.

Radek Štěpánek podává vodu Tomáši Berdychovi v Show Jana Krause
Radek Štěpánek podává vodu Tomáši Berdychovi v Show Jana Krause

„Člověk si musí jít za svými sny, musí věřit. I když jsme zažili různé prohry, ty nám pak pomohly,“ vysvětlil Štěpánek.

Moderátor si spolu s tenisty prohlédl na plazmě „rybičku“, kterou Štěpánek během zápasu předvedl. „Bylo to obdivuhodné,“ řekl Kraus uznale. „Já jsem byl v transu, byla to životní šance a bylo to buď, anebo,“ komentoval to Štěpánek.

Krause také zajímaly partnerky obou tenistů, které během zápasu fandily u kurtu a často je zabíraly televizní kamery. „Juknete se tam za nimi občas?" ptal se moderátor. „Když skončí balon, tak se někdy juknu," prozradil Berdych, že občas svou přítelkyni Ester Sátorovou sleduje i během utkání.

Tenisté také prozradili, jak prožívali průběh zápas mimo pozornost zaplněné arény v šatně. „Když třeba Tomáš přišel zklamaný z kurtu, když vyhrál Ferrer, tak jsem ho obejmul, udělal, co mohl, pak jsme si řekli, že dál to bude buď, anebo, dali jsme si naši týmovou písničku a šli jsme do boje,“ líčil Štěpánek.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud