10. června 2013 • 10:15

Tak tohle pořádně bolí! Šlupky, které byste na kurtu dostat nechtěli

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Bezkontaktní sport? Tenis se do této kategorie určitě řadí. Přesto se i v tomto odvětví elegánů vyskytnou chvíle, které pořádně bolí. A to i při čtyřhře, do kterého byste to možná neřekli.



Důkazem budiž zápas bratrů Bryanů proti domácí dvojici Michael Llodra, Nicolas Mahut. Právě nešťastný Mahut dostal tvrdý volej do oblasti kotníku, z čehož se nějakou dobu vzpamatovával.

Jednatřicetiletý Francouz však zná i bolest jiného druhu. Je to právě on, který je zapsán pod nejdelším zápasem tenisové historie, když v prvním kole Wimbledonu v roce 2010 prohrál po 11 hodinách a pěti minutách s Johnem Isnerem.

Aby toho na domácího bojovníka nebylo málo, spolu se svým parťákem musel skousnout i smolnou finálovou porážku 7:6 ve třetím setu.

Pěknou šlupku schytala tentokrát ve finálovém klání žen Ruska Jelena Vesninová, kterou pro změnu napálila do zad její krajanka Jekatěrina Makarovová.

Na rozdíl od Francouzů se však mohl ruský pár radovat ze zisku titulu. Ve finále totiž zdolal italský pár Erraniová, Vinciová 7:5, 6:2.

VIDEO: Tahle rána musela bolet.



VIDEO: I tohle se někdy stane...


Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud