6. května 2014 • 13:25

Nadalův dvojník řídí autobus. Lidi vždy hledají skrytou kameru, říká

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Někteří lidé na něj zírají s otevřenými ústy, případně hledají skrytou kameru, jež si z nich chce utahovat. Druzí ho poplácávají po zádech a gratulují k třinácti grandslamovými titulům. José Manuel Ramiro je přitom obyčejný řidič autobusu v Madridu. Neobyčejný je pouze jeho vzhled. Vždyť vypadá jak dokonalý dvojník tenisového šampiona Rafaela Nadala.



Když byl Rafael Nadal v pondělí jmenován čestným občanem Madridu, přichystali si pro něj organizátoři místního turnaje ještě malé překvapení. Tváří v tvář se setkal s mužem, jenž by mohl být jeho jednovaječným dvojčetem.

Kdyby se José Manuel Ramiro oblékl do tenisového, zřejmě byste nepoznali rozdíl do té doby, než by poprvé udeřil raketou do míče.

On sám přiznává, že si ho lidé se slavným „Rafou“ pletou každičký den. Zvlášť, když pracuje pro EMT (městskou hromadnou dopravu v Madridu) jako řidič autobusu.

„Vtipných situací už jsem zažil nespočet. Lidé na mě překvapeně zírají, někteří hledají i skrytou kameru,“ popisuje Ramiro, jenž si díky Nadalovi i přivydělal, když slavného tenistu hrál v reklamě na jednu značku automobilů.

Jak asi vypadá život dvojníka Josého, si můžete prohlédnout na videu, na němž skutečný Rafael Nadal předstírá práci recepčního v golfovém klubu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud