19. února 2015 • 21:50

Vzteklá Petkovicová: Prosila na kolenou, pak málem trefila sudího

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je proslulá nejen skvělým tenisem, ale i netradičními tanečky, kterými slaví své úspěchy. Teď však německá tenistka Andrea Petkovicová ukázala i stinnou stránku své povahy. Po jednom ze sporných míčků na turnaji v Dubaji v zápase proti Kazašce Dijasové hodila vzteky raketou, která jen těsně minula čárového rozhodčího.



Desátá hráčka světa má na začátku sezony slušnou fazonu. Na turnaji v Antverpách přemožitelku nenašla a v nastoleném trendu hodlala pokračovat i v Dubaji.

Její cesta však skončila již ve druhém kole. Přispěl k tomu i jeden ze sporných míčů v závěru prvního setu. Míč z rakety kazašské tenistky skončil za stavu 6:5 a 40:40 pro soupeřku Němky pravděpodobně v autu, čehož si k její smůle žádný z rozhodčích nevšiml.

V ten moment rodačce z Bosny ruply nervy. "Tohle vůbec nechápu, jak jste to nemohli vidět," zuřila Petkovicová. Sudího se snažila o své pravdě přesvědčit nejen posunky, kterými ukázala, jak daleko míček v autu skončil, ale i na kolenou a boucháním rukama do dvorce. Ani tato emotivní gesta však rozhodčího neobměkčila.

Následný míč poslala rozhozená Němka do sítě, čímž o první set definitivně přišla. To už bylo na sedmadvacetiletou tenistku moc. Raketa, kterou vztekle hodila ke své lavičce, jen těsně minula čárového rozhodčího.

Rozhozená Petkovicová se s omluvou směrem k šokovanému sudímu neobtěžovala, prohrála i druhý set 3:6 a s turnajem se rozloučila.

VIDEO: Petkovicová emoce na uzdě neudržela






Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud