19. června 2015 • 14:44

Že se nemáme s Novakem rádi? Becker neví, co mluví, tvrdí Federer

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Nemají se rádi, jen se to bojí říct. Přišli by o peníze, navíc Federer by dost ztratil ze své image dokonalého člověka, díky které vydělává velké peníze." Takovým výrokem se nedávno vytasil kouč světové jedničky Novaka Djokoviče Boris Becker. Švýcarská legenda však nenechala argumenty sedminásobného grandslamového vítěze bez odezvy.



"Hráči se bojí cokoliv na kurtu říct. Všude jsou ruchové mikrofony, všechno by bylo slyšet. Ale prostě není možné, aby byl Roger tak dokonalý, jak to vypadá. Nikdo není," prohlásil nejmladší vítěz v historii Wimbledonu.

Roger Federer se k názorům Beckera vyjádřil na probíhajícím turnaji v Halle. "Měli byste mě už znát a vědět, že se tímto nenechám rozhodit. Vždycky je nebezpečné, když hodně mluvíte a nedáváte si pozor, co říkáte. Někdy řeknete věci, které byste neměli," reaguje na Beckerovo vyjádření Švýcar.

Vzápětí však dodává. "Je pravda, že zpočátku jsem měl s Novakem určitý problém, ale to už je minulost. Dnes se na kurtu chová jako opravdový profesionál, nemůžu proti němu říci ani slovo," ujišťuje sedmnáctinásobný grandslamový šampion.

"Ale to, co řekl o mém vztahu k Novakovi, mě moc mrzí. O to více, že byl v dětství mým idolem," dodává Federer, který postoupil v Halle již do čtvrtfinále a může tak nadále usilovat o svůj osmý triumf na travnatém turnaji.

Novak Djokovič a Roger Federer se spolu mohou utkat jako první a druhý nasazený až ve finále Wimbledonu, který začíná 29. června. Pokud by se tak stalo, jednalo by se o opakování bitvy o titul z loňského roku, kde po dramatickém pětisetovém zápase triumfovala světová jednička.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud