9. června 2015 • 18:06

Federer a Djokovič se nemají rádi, ale bojí se to říct, tvrdí Becker

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co je na současném tenisu nejvíc špatně? Někdejší vynikající hráč Boris Becker má jasno. Chybí dřívější rivalita a vynikající hráči se bojí jen naznačit i negativní emoce, protože se chtějí vyhnout sankcím. Becker promluvil i o údajném „veřejném tajemství.“ Bývalá dlouholetá jednička Roger Federer a současný nejlepší tenista světa Novak Djokovič se nemají rádi. Jenže to na sebe z opatrnosti nechtějí prozradit a tak radši předstírají ´falešné´ přátelství.



Becker za vším hledá drobnohled, pod jakým se dnes nacházejí tenisté na kurtu. Mikrofony mohou zachytit jakoukoliv nadávku, kterou by si chtěli ulevit po prohraném míči. „I hráči jsou přeci lidské bytosti a naštvou se, když zahrají dvojchybu – ale buď se musí chovat slušně, nebo dostanou pokutu,“ vysvětlil v rozhovoru pro rádio Times v rámci propagace nové autobiografie.

Becker také otevřel téma, o kterém se dosud jen málo mluvilo. Podle něj se Novak Djokovič , kterého Becker vede jako trenér poslední rok a půl, a legendární Roger Federer nemají rádi, ačkoliv předstírají opak.

„Roger prostě nemůže být tak příjemný, jak vypadá,“ prohlásil o švýcarské legendě a vyhlášeném slušňákovi. „Díky svojí image vydělává dobré peníze, ale dostával by jich méně, kdybychom znali jeho pravé emoce?“ ptá se Becker.

Když Beckerovi lidé namítají, že dnešní tenis je kvůli chybějícím výrazným osobnostem víc nudný, tak jim vždy odpoví: „Stále jich máme hodně, ale nemohou se projevit.“

Boris Becker sleduje Novaka Djokoviče ve finále French Open
Boris Becker sleduje Novaka Djokoviče ve finále French Open

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud