17. prosince 2015 • 08:43

Kost a kůže. Šampionka z Wimbledonu zhubla 25 kilogramů

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cvalík, který nikdy nebude přitahovat pozornost svým vzezřením jako Maria Šarapovová. S takovou nálepkou hrála tenis svérázná Francouzka Marion Bartoliová, wimbledonská šampionka z roku 2013. Když pár týdnů po životním úspěchu překvapivě skončila s tenisem, nabrala ještě další kila a mnozí předvídali, že roste do šatů velikosti XXL. O ostudu si řekla poté, co na jednoleté výročí wimbledonského triumfu prohrála s patnáctiletou školačkou a po kurtu sotva lezla.



Potíže s nadváhou, s nimiž se potýkala po celou kariéru, jsou již ale historií. Během letošního roku jednatřicetiletá Francouzka zhubla podle listu Daily Mail 25 kilogramů, z baculky je najednou vychrtlou slečnou, jež se svou novou postavou ráda chlubí na sociálních sítích.

Dramatickou změnu vzhledu přičítá šampionka osmi turnajů WTA bezlepkové dietě, zdravějšímu životnímu stylu a cvičení. „Mé tělo se přizpůsobilo novému životu. Rozmazluji se teď, kdežto dřív jsem dřela na tisíc procent a snažila se ze sebe vymáčknout, co to šlo. Hodně dnes cvičím jógu, pilates, často chodím na masáže. Starám se o sebe teď daleko víc a konečně jsem našla mír i v tom, jak vypadám,“ usmívá se vysloužilá tenistka, jež dříve zaháněla zápasový stres sladkým.

Dnes se již nestresuje, věnuje se navrhování šperků a tento obor také v Londýně hodlá studovat. Může se připravit na to, že se za ní budou spolužáci otáčet.

Tak vypadala Marion Bartoliová rok po wimbledonském triumfu v roce 2013
Tak vypadala Marion Bartoliová rok po wimbledonském triumfu v roce 2013

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud