7. ledna 2016 • 09:20

Parádní gesto Socka: Vezmi si "Jestřába", Lleytone, byl to dobrý míč

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Parádní gesto předvedl během úterního souboje Austrálie se Spojenými státy na Hopmanově poháru Jack Sock. V zápase proti loučící se legendě Lleytonu Hewittovi se prezentoval momentem, za který mu aplaudoval celý stadion.



Stav utkání byl v prvním setu 5:4 na gamy pro favorizovaného Američana, na podání byl domácí Hewitt a vedl 30:0. Po servisu bývalé světové jedničky se od hlavního rozhodčího ozval výkřik "aut".

Lleyton Hewitt mohl Sockovu gestu jen zatleskatFoto Reuters
Hewitt neprotestoval a v klidu se chytal na druhý servis, když ho z druhé strany kurtu překvapila opravdu nečekaná hláška.

"Byl to dobrý míč. Být tebou, vezmu si "Jestřábí oko", uzemnil domácího tenistu i všechny fanoušky o jedenáct let mladší Američan.

Hewitt na svého soupeře s úžasem a nevěřícným úsměvem pohlédl a k pobavení publika i hlavního rozhodčího opravdu o kontrolu dopadu míčku zažádal.

Opakovaný záběr potvrdil Sockův odhad, bod patřil Australanovi, potlesk hlediště však jednoznačně šestadvacetiletému tenistovi.

Hewitt nakonec celé utkání vyhrál 7:5, 6:4, a pomohl ke konečnému vítězství Austrálie nad Spojenými státy 3:0. Ze skupiny nakonec do finále postoupila Ukrajina, která vyhrála všechny tři zápasy ve skupině

VIDEO: Podívejte se na parádní gesto Jacka Socka

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud