25. února 2016 • 14:51

Drzoun Kyrgios! Tímhle kouskem při smeči zesměšnil Berdycha

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Australský mladík Nick Kyrgios není mezi tenisty dvakrát oblíbený. Dvacetiletý talent světového tenisu se nebojí vnášet do hry emoce a za své výbuchy či verbální útoky na soupeře si vysloužil už několik mastných pokut a dokonce podmíněný měsíční distanc. Jenže jeho tenisová forma dál stoupá, o čemž se dvakrát během jednoho týdne přesvědčil i Tomáš Berdych.



Berdych nejdříve s Kyrgiosem prohrál v semifinále turnaje v Marseille, který pak dvacetiletý bouřlivák vyhrál a připsal si první triumf v kariéře. Teď se oba střetli opět po pěti dnech ve čtvrtfinále milionářského podniku v Dubaji.

Sedmý tenista světa Berdych opět nedokázal najít zbraň na skvělé Australanovy údery a prohrál dvakrát 4:6. Kyrgios si nechal v prvním setu ošetřovat bolavá záda, ale to mu nezabránilo v tom, aby přesně umísťoval své smrtící rány, při kterých si občas i pořádně povyskočil.

To ale z jeho show nebylo všechno. Ve druhé sadě opět zatlačil Berdycha do defenzivy a když na jeho půlku zamířil nalitý kopec, vystřihl Kyrgios před tím, než míček zabil na druhou stranu, efektní otočku. Od diváků sklidil ovace, Berdych se ale asi moc dobře nebavil…

Nicméně hru třiatřicátého tenisty žebříčku musel pochválit. „Hraje skvěle, jede na vítězné vlně, je těžké ho zastavit. Hraje obrovsky sebevědomě a vlastně celá jeho hra na sebevědomí stojí,“ poznamenal Berdych po další porážce s tím, že Kyrgios rozhodně může dosáhnout až na grandslamový titul.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud