1. listopadu 2016 • 16:40

Slováci vítali hrdinku. Na Cibulkovou čekala limuzína i červený koberec

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokřiky, kyticemi květin i transparentem přivítali přátelé a fanoušci slovenskou tenistku Dominiku Cibulkou na vídeňském letišti, kam dnes přiletěla po vítězství na Turnaji mistryň v Singapuru. Po následném přesunu do Bratislavy ji před autogramiádou v jednom z hotelů čekal rozvinutý červený koberec.



Cibulková po nedělním vítězném finále změnila plány a místo odletu na dovolenou přímo ze Singapuru přijela životní úspěch oslavit na Slovensko i s originálem trofeje. "Nemohla jsem přijít s prázdnou, pohár nám zapůjčili," řekla Cibulková novinářům.

Pátá hráčka světového žebříčku netajila, že jí turnaj dodal sebevědomí. "Nebyla bych tu bez toho, abych byla šťastná mimo tenis a abych měla kolem sebe lidi, které mám ráda. Poté přichází tenis a výsledky," uvedla Cibulková, která se v létě provdala za dlouholetého přítele Michala Navaru. Dodala, že jejím snem vždy bylo vyhrát grandslam, což by v kariéře ještě chtěla dokázat.

Nejšťastnější chvíle v životě Dominiky CibulkovéFoto ČTK

Organizátoři slovenských oslav úspěchu Cibulkové neponechali nic náhodě. Pro tenistku připravili luxusní limuzínu s nápisem "Vítej Domi. Champion" a s fotografii Cibulkové s vítěznou trofejí. Na podpis čekali fanoušci již před začátkem autogramiády, jeden z nich například přinesl tenistce červenou růži.

Cibulková řekla, že si od tenisu nyní tři až čtyři týdny odpočine. "Potřebuji dobít baterky a být hladová po tenisu. Potřebuji si oddechnout," uvedla.

Před středečním odletem na dovolenou si hráčka naplánovala soukromou oslavu i schůzku s prezidentem Andrejem Kiskou. Hlava státu vysekla tenistce po jejím triumfu na Turnaji mistryň prostřednictvím sociálních sítí poklonu nadpisem "Nejlepší z nejlepších".

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud