3. srpna 2020 • 21:56

Tenista Murray si zahraje v New Yorku. Bývalá jednička dostala divokou kartu

Autor: ČTK, apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý první tenista světa Andy Murray obdržel divokou kartu pro účast na turnaji v New Yorku, kterým bude od 22. srpna po koronavirové pauze pokračovat ATP Tour. Zároveň půjde o generálku na grandslamové US Open, jež začne na stejném místě o týden později.



Murray v minulosti Western & Southern Open dvakrát vyhrál (2008 a 2011). Tradičním dějištěm turnaje je Cincinnati a do Flushing Meadows v New Yorku byl přeložen kvůli pandemii koronaviru.

Třiatřicetiletý Brit, jenž se vloni podrobil druhé operaci problémové kyčle, v této sezoně ještě nehrál ani před koronavirovou pauzou, protože doléčoval zhmožděnou pánevní kost z listopadového finále Davis Cupu. Divokou kartu pro newyorské Masters spolu s aktuálně 129. hráčem žebříčku dostali ještě domácí tenisté Tommy Paul, Tennys Sandgren a Frances Tiafoe.

Zatímco ženy se vrátily na elitní okruh WTA již v tomto týdnu v Palermu, pro muže bude turnaj v New Yorku prvním od březnového přerušení sezony. Představí se na něm řada hvězd v čele s prvními třemi hráči žebříčku Srbem Novakem Djokovičem, Španělem Rafaelem Nadalem a Rakušanem Dominicem Thiemem, přihlášeni jsou i obhájce titulu Rus Daniil Medveděv či další bývalí vítězové Bulhar Grigor Dimitrov a Chorvat Marin Čilič.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud