24. srpna 2020 • 08:12

Plíšková nezvládla generálku na US Open, v New Yorku prohrála první zápas

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenistka Karolína Plíšková svůj první zápas na okruhu WTA po koronavirové pauze prohrála. Z pozice nejvýše nasazené hráčky podlehla ve druhém kole v New Yorku Rusce Veronice Kuděrmětovové 5:7 a 4:6. Akce, kterou jinak tradičně hostí Cincinnati, je generálkou na US Open.



V New Yorku skončila i turnajová dvojka. Letošní vítězka Australian Open Sofia Keninová z USA prohrála s Alizé Cornetovou z Francie 1:6 a 6:7.

Plíšková začala zápas dobře, využila první brejkbol a po svém servisu vedla 4:1. Náskok ale neudržela a v koncovce o úvodní sadu přišla. Druhý set rozhodla ztráta podání Plíškové v devátém gamu.

Osmadvacetiletá česká jednička sice nasázela jedenáct es, ale udělala i devět dvojchyb. V utkání si vypracovala jen dva brejkboly. Vypadla za hodinu a tři čtvrtě.

Světová trojka Plíšková v letošním roce vyhrála lednový turnaj v Brisbane. Před pětiměsíční mezinárodní pauzou kvůli opatřením proti šíření nemoci covid-19 hrála naposledy v Dauhá v druhé polovině února, kde došla do osmifinále.

Po návratu na kurty vyhrála v Praze exhibiční LiveScore Cup, hrála charitativní soutěž týmů a trénovala střídavě v Praze a v Monte Carlu.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud