23. září 2020 • 16:42

Siniaková se zvedá. Po roce dvě výhry v řadě, ve Štrasburku čeká čtvrtfinále

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kateřina Siniaková postoupila na antukovém turnaji ve Štrasburku poprvé v sezoně do čtvrtfinále. Česká tenistka v druhém kole generálky na Roland Garros porazila 6:2, 6:4 sedmou nasazenou Rusku Jekatěrinu Alexandrovovou.



Čtyřiadvacetiletá Siniaková vyhrála dva zápasy v hlavní soutěži turnaje WTA Tour téměř po roce, naposledy se jí to podařilo loni na podzim v Pekingu. Ve čtvrtfinále ji čeká vítězka duelu mezi favorizovanou Běloruskou Arynou Sabalenkovou a Ruskou Annou Blinkovovou.

Siniaková v pondělí sehrála dvouapůlhodinovou bitvu s Američankou Bernandou Peraovou, v níž mimo jiné udělala devět dvojchyb. Dnes ale byla česká fedcupová reprezentantka na podání mnohem jistější, na rozdíl od soupeřky, jež zakončila první sadu třemi dvojchybami v jednom gamu. Třetí mečbol při podání Alexandrovové proměnila Siniaková forhendovým čopovaným prohozem.

Tenisový turnaj žen ve Štrasburku (antuka, 225.500 eur):

Dvouhra - 2. kolo:

Siniaková (ČR) - Alexandrovová (7-Rus.) 6:2, 6:4, Ostapenková (Lot.) - Bertensová (3-Belg.) 2:6, 6:4, 4:2 skreč, Hibinová (Jap.) - Dijasová (Kaz.) 7:5, 6:3.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud