17. prosince 2009 • 17:36

Cesta Vaidišové skončila ve čtvrtfinále na Záhlavové

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Návrat tenistky Nicole Vaidišové na kurty po čtyřměsíční pauze skončil ve čtvrtfinále turnaje ITF v Dubaji. Bývalou sedmou hráčku světa dnes v boji o semifinále porazila sedmá nasazená krajanka Sandra Záhlavová po setech 6:3 a 6:2.



Čtyřiadvacetiletá Záhlavová je momentálně 98. hráčkou světa, což je její nejlepší umístění v kariéře. Naopak Vaidišová se po špatných výkonech propadla v žebříčku dvouhry WTA až na 187. pozici.

"Očekávala jsem mnohem větší boj, ale sama jsem byla překvapena, jak jsem od začátku hrála dobře na její servis," citoval Záhlavovou dubajský server Gulf News po utkání, které netrvalo ani hodinu.

Rodačka z Plzně Záhlavová letos hrála většinu roku turnaje ITF - dva dokázala vyhrát a ještě čtyřikrát byla ve finále. Díky tomu poskočila v žebříčku od ledna o 84 míst. Její bratranec Jakub Herm Záhlava je manželem další české tenistky Barbory Strýcové.

V semifinále v Dubaji se Záhlavová střetne se švýcarskou hráčkou Stefanií Vögeleovou (75. na WTA). Ta v dalším čtvrtfinálovém duelu vyřadila bývalou světovou osmnáctku Anne Kremerovou z Lucemburska.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud