5. května 2010 • 12:22

Návrat krásek. Hingisová si zahraje s Kurnikovovou

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je symbolem ženské tenisové krásy, kterou už tenis omrzel. Jenže teď se vrací na kurt. Anna Kurnikovová se během wimbledonského turnaje legend zase objeví ve hře, na londýnské trávě si zahraje debla s další miss Martinou Hingisovou. Obnoví tak spolupráci, která vedla k triumfům na Australian Open v letech 1999 a 2002.



Tyhle dvě dohromady bývaly tenisovým párem číslo jedna. Nejen co se týká půvabu, ale i výsledků. Po letech, kdy se tenis musel obejít bez nich, se znovu ukáží na hřišti spolu. Anna Kurnikovová bude s Martinou Hingisovou hrát debla na wimbledonském turnaji veteránů.

517399:gallery:true:true

„Docela nám to spolu šlo, tak na to snad navážeme,“ přeje si 29letá Hingisová, která byla před třemi roky potrestána dvouletou suspendací za užívání kokainu.

Na londýnskou trávu se těší i o rok mladší blonďatá Ruska. Sama hrála mezi nejlepšími naposledy v roce 2004, částečně i kvůli zranění dala přednost šoubyznysu. „Wimbledon pro mě vždycky znamenal něco extra, nemůžu se dočkat návratu na známá místa,“ svěřila se.

ArchívFoto Archív

Kurnikovová se od konce své kariéry objevuje na kurtu při charitativních akcích a při americké tenisové soutěži s mírně pozměněnými pravidly WTT. Daleko víc než kvůli hře se ale v novinách ukazuje kvůli svému osobnímu životu, propírá se především její vztah s muzikantem Enriquem Iglesiasem.

Martin HingisováFoto Reuters

Dívka, které byla prorokována obrovská sportovní budoucnost, se na žebříčku dostala nejvýše na 7. místo. „Jenže za to může můj zdravotní stav,“ vysvětlovala nedávno. „Kdybych tak byla stoprocentně fit! V takovém případě bych od tenisu určitě neodcházela, pořád bych se snažila stát se nejlepší hráčkou na světě.“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud