24. června 2010 • 10:03

VIDEO: Nekonečný tenis. Jako reklama s Agassim

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jestli bude úžasný zápas John Isner – Nicolas Mahut vypadat jako tahle reklama, tak tenisový Wimbledon neskončí ani v zimě. Pamatujete si na televizní spot nekonečné výměny mezi Petem Samprasem a Andre Agassim? Jejich zápas se protáhnul do několika ročních období. Tehdy to byla jen fikce. Teď je to ale wimbledonská realita.



Ta reklama je srandovní. Proti sobě stojí dvě legendy Agassi se Samprasem. Je to neskutečně vyrovnaná bitva. Když má Agassi za stavu 6:5 a 40:30 setbol, rozpoutá se nekonečná výměna. Komentátor John McEnroe ji začíná popisovat plný elánu, postupem času ale zničeně utichá, jen tak tak se drží při vědomí kávou, ale hlava už mu poklesává.

Slunce vychází a zase zachází, střídá se den s nocí, končí léto, přichází podzim a pak zima, fouká a potom sněží, lidé pomalu mizí ze stadionu. Ale ti dva stále hrají. Pořád tu jednu zatracenou výměnu. Přestože duel začínali hladce oholení, teď jsou celí vousatí a zanedbaní. Není divu, když už několik měsíců hrají bez odpočinku o jeden míč!

Reklama nekonečné výměny mezi Samprasem a Agassim:

Komentátorovi McEnroeovi mezitím už volá naštvaná žena, jak to, že dávno není doma. Najednou míč padá na pásku, klasické „prasátko“ brzdí dráhu úderu, zdá se, že je konec. Jenže Sampras vybere i tohle. A tak se hraje dál, dál, dál, dál. Pořád, do aleluja.

Pokud bude takhle vypadat i utkání Isnera s Mahutem, je na co se těšit. Vlastně tomu dosud všechno nasvědčuje. Tenhle tenisový blázinec se hraje už téměř 10 hodin, v pátém setu je to 59:59. Jde samozřejmě o rekord rekordů. Pokračuje se dnes kolem páté.

Ale nemusíte spěchat, tohle utkání vám neuteče. Bude pokračovat i zítra, pozítří, o víkendu, příští týden, přes prázdniny, o Vánocích, za rok. Kolem už možná budou dávno kroužit létající talíře, ale ti dva budou pořád ještě hrát.

Vyčerpaný Isner hledá síly k pokračování.
Vyčerpaný Isner hledá síly k pokračování.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud