3. září 2010 • 14:00

VIDEO: Djokovič hrál a v hledišti létaly facky

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tahle trojice fanoušků si zápas Novaka Djokoviče na US Open moc dlouho neužila. Po slovní hádce mezi mladíkem a ženou s otcem v hledišti centrálního kurtu se strhla bitka, která pro všechny tři zúčastněné skončila až na policejní stanici.



Celý incident nahrál na video jeden z přihlížejících diváků. Zatímco na kurtu bojoval Djokovič s Němcem Philippem Petzschnerem, v hledišti plály jiné emoce.

Rozčilený mladík divoce gestikuluje na dámu, za kterou stojí ještě její otec. Po chvíli se divoká výměna názorů zklidňuje, mladík usedá na své místo, ale neodpustí si ještě několik zřejmě peprných poznámek.

To už ale nevydrží otec napadené ženy a po mladíkovi vystartuje. Chytá ho za hlavu, z plechovky stříká pivo a dvojice kohoutů přepadává přes sedačky do další řady.

Podívejte se na incident v hledišti:

Šarvátka mezi fanoušky na centrálním kurtu US Open
Video se připravuje ...

Starší muž zůstává ležet a je zjevně otřesený, mladík rychle vstává. Když tu se na něho vrhne opět rozzuřená dáma a udělí mu pořádnou facku.

Do hádky se zapojují ostatní diváci a snaží se situaci uklidnit, nakonec přichází ochranka, která znesvářenou trojici předala policii.

Všichni kohouti nakonec vyvázli bez trestu, jen na US Open už se letos podívají maximálně v televizi...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud