22. listopadu 2010 • 20:45

Chci děti, budu dobrá matka, slibuje Kurnikovová

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nikdy nevyhrála na okruhu žádný turnaj. Nejvýše to na žebříčku dotáhla na osmé místo. A přesto ji svět leží u nohou. Minimálně tenisový, ale především ten šoubyznysu. Bývalá ruská tenistka Anna Kurnikovová má však i jiné plány. "Určitě chci mít děti, budu dobrá matka," ujišťovala devětadvacetiletá rodačka z Moskvy při své návštěvě Slovenska, kde se účastní exhibičního turnaje Tennis Classic.



Půvabná blondýnka žije již devět let se zpěvákem Engiquem Iglesiasem. "Je mi teprve dvacet devět let, nikam nepospíchám, ale na děti se těším," prohrásila obletovaná Ruska. Bližší informace o svém vztahu však slavný pár úzkostlivě tají.

Anna Kurnikovová s přítelem IglesiasemFoto Archív


Stejně vehementně odrážejí útoky i na případné manželství. Zda si však dvojice již své ANO dávno neřekla, není jasné. Zvláště poté, co byla bývalá ruská tenistka vyfocena, jak společně se svým milým opouští luxusní hollywoodskou restauraci Madeo s diamantovým klenotem na ruce, který až nápadně připomínal svatební prsten.



Ruská kráska se snaží kromě přehlídkových mol dobýt srdce fanoušků i celou řadou charitativních akcí, který se účastní. "Angažuji se ve třech organizacích. Navštěvujeme školy a snažíme se děti nasměrovat nejen k tenisu, ale sportu jako takovému, říká Anna.

Anna Kurnikovová (na snímku) si s Martinou Hingisovou zahraje wimbledonský turnaj veteránů.Foto archiv


A jak se jedna z nejvyhledávanějších hráček vyrovnává s obdivem mužů? "Vždy jsem měla hodně výborných fanoušků a těší mě to," odpovídá diplomaticky Kurnikovová.

A ani o seznámení s neméně populárním Enriquem se toho příznivci moc nedoví: "Bylo to už dávno, ani si pořádně nepomatuji, jak jsme se potkali. Nerada se k tomu vyjadřuji," úspěšně mlží tajemná Ruska.

ANNA KURNIKOVOVÁ
Narozena: 7. června, 1981 v Moskvě
Výška/Váha: 173cm/56 kg
Největší úspěchy: semifinále Wimbledonu 1997
Ukončila kariéru: 2003
Prize Money 3 584 662 dolarů


Anna Kurnikovová (na snímku) si s Martinou Hingisovou zahraje wimbledonský turnaj veteránů.
Anna Kurnikovová (na snímku) si s Martinou Hingisovou zahraje wimbledonský turnaj veteránů.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud