1. června 2011 • 05:00

Mě nezastavíte! Ragbista skóroval i v bezvědomí

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jen stojí a blokují. Věděli jsme, že gól platit nebude, říká Chlapík
Teenager Král jako lídr budoucnosti: obdivuje Rúbena Diase a bojuje s maturitou
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Opravdu nevšední zážitek si odnesli  diváci z ragbyového utkání mezi  týmy Wigan Warriors s Bradfordem Bulls. Domácí hráč Sam Tomkins totiž skóroval velmi netradičním způsobem. Když byl v bezvědomí!



Reprezentant Albionu se v utkání Challenge Cupu hlavním dílem podílel na klíčové akci utkání, když předvedl nádherný úprk do území soupeře. Do cesty se domácímu bekovi postavil Gareth Raynor a drzého soupeře sundal úderem pěstí. Vyřešená záležitost, řekli byste.

Omyl! „Muž ze železa“, jak byl Tomkins následně překřtěn, totiž setrvačností dostal šišatý nesmysl za koncovou čáru a dostal svůj tým do vedení 10:6. Wigan nakonec zvítězil 26:22, právě průnik Tomkinse však byl označen jako rozhodující moment zápasu.

Neskutečný kousek byl dokonce zaznamenán do Tomkinsnova životopisu na Wikipedii, kde je mu byl udělen titul prvního muže, který skóroval v bezvědomí.

Ocelový muž Wiganu utkání hraném v neděli 22. května nedohrál, nastoupil však již v dalším zápase, který se hrál už druhý den! Jeho „uspávač" Raynor dostal za nesportovní zákrok červenou kartu. Na situaci, kdy skolil soupeře pěstí a ten přesto získal pro svůj tým klíčové body, asi dlouho nezapomene.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud