27. srpna 2011 • 04:56

Neskutečné! Rakouský gólman si znovu připsal málo vídaný kiks

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Dostat nakládačku pět nula je samo o sobě pořádně nepříjemnou záležitostí. Zvláště, když ještě v 68. minutě utkání držíte relativně příjemný stav 0:1. Do takové situace se dostali fotbalisté Riedu v utkání čtvrtého předkola Evropské ligy proti holandskému PSV.



Pak však přišla situace, na kterou gólman hostů Thomas Gebauer dlouho nezapomene. Útočník soupeře se prakticky sám řítil na jeho svatyni, a tak se rakouský gólman rozhodl vydat do sprintérského souboje o míč.

U toho však byl dříve domácí fotbalista, který se ještě stačil s velkými problémy Gebauerovi vyhnout a z těžkého úhlu ala Rosický se šajtlí pokusil zakončit.

Jeho střela byla téměř dokonalá, míč se odrazil od tyče a zamířil ven. Nešťastný gólman, který se mezitím sprintem vracel do branky, si však kulatý nesmysl srazil do vlastní sítě. Rozhození Rakušané pak dostali další tři branky a odvezli si z Holandska solidní debakl 0:5.

Smolař Gebauer snad aby fotbalu nechal. Není to tak dávno, kdy málo vídaným kiksem pomohl k brance týmu v Salcburku. Podívejte se v následujícím článku.



Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud