8. března 2011 • 14:45

Když hvězdy pláčou štěstím, zklamáním, bolestí

Autor: spo
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Nelze říct, že je to nevídaný jev. Ve fotbale se stává docela často. A dokazuje, že i fotbalisté jsou normální lidé. Někdy s nimi zacloumají emoce, jindy nevydrží ukrutnou bolest. A přímo na trávníku se před zraky diváků, fotografů a kameramanů rozpláčou. Naposledy se to přihodilo Nanimu z Manchesteru United, jemuž šlapákem málem provrtal holeň liverpoolský obránce Jamie Carragher. Kdo dál byl se slzami v očích zachycen?



John Terry
Ta penalta mohla rozhodnout o historickém vítězství Chelsea v Lize mistrů. Jenomže kapitán John Terry uklouzl a branku netrefil. Trofej nakonec připadla Manchesteru United.

Cristiano Ronaldo
Zatímco Terry plakal zklamáním, portugalský záložník Ronaldo štěstím. Po infarktových penaltách si lehnul na trávník a z očích se mu spustily slzy. Stejně tak byl zachycen i v reprezentačním dresu, ale tentokrát neustál porážku.

Paul Gascoigne
"Gazza" v semifinále mistrovství světa 1990 uviděl po faulu červenou kartu. A tím zároveň přišel o šanci zahrát si případné finále. To ho víc než mrzelo. Anglie však stejně do finále neproklouzla, po dramatickém penaltovém rozstřelu postoupilo Německo.

Julio Sergio
Brankář AS Řím si v utkání s Brecií poranil vazy a nemohl za lékařem. Jeho tým už vyplýtval všechna střídání, a tak musel zápas dochytat. V obrovských bolestech... Po shlédnutí klipu jej litovaly miliony fanoušků po celém světě.

Jong Tae-Se
Severokorejský fotbalista se rozplakal během státní hymny komunistické země před utkáním světového šampionátu s Brazílií. Tae-Seovi nikdo nemohl upřít, že pro svou zemi na MS "nedýchal". Tento snímek zůstává nejvíce památný ze všech záběrů z Jižní Afriky.

Pep Guardiola
Taková byla reakce trenéra Barcelony na mistrovství světa klubů 2009, když jeho tým získal v jednom roce šestou trofej. "Barca" zkrátka vyhrála všechno, co šlo. A Guardiolu to dojalo.

José Mourinho
I ten nejvíc sebevědomý trenér ukázal lidskou tvář. Při rychlém loučení s týmem Interu Milán se venku zastavil u obránce Marka Materazziho, objal ho a tíhu emocí neunesl. Ulevil si pláčem.

Zraněný John Terry může absentovat dlouhé měsíce.
Zraněný John Terry může absentovat dlouhé měsíce.

Články odjinud


Články odjinud