30. srpna 2010 • 16:48

Fotbalový striptýz. Byl moc dobrý, tak ho svlékli

Autor: luk
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: Jsou hráči, které zastavíte jen faulem. A pak další, na něž ani tohle nestačí a je třeba vymyslet něco jiného. Právě tím je brazilský supertalent Neymar, po kterém tak touží i slavná Chelsea. V utkání brazilské ligy Santos – Goiás si s ním soupeři vůbec nevěděli rady a zvolili proto velmi netypickou protizbraň – přímo při hře se ho pokusili vysvléct do naha.



V létě ho ze všech sil lákala Chelsea na své miliony. 18letý brazilský útočník Neymar da Silva Santos Junior se ale rozhodnul jinak, raději zůstal v klubu, za který před dávnými roky válel Pelé.

„Jenom peníze z vás šťastného člověka neudělají,“ vysvětloval tehdy a v rodné Brazílii se tím stal ještě populárnějším.

I bez ostře sledovaného přesunu ho koneckonců zřejmě čeká skvělá budoucnost. V létě debutoval za brazilský národní tým, ve vítězném utkání proti USA dokonce vstřelil svůj premiérový gól.

O to víc stoupl v očích soupeřů, kteří se teď hbitého forvarda bez nadsázky bojí.

Podívejte se, jak soupeři svlékli Neymara:

Tak to alespoň vypadá podle záběrů z ligového utkání Neymarova Santose proti Goiás. V něm se svými kličkami a neotřelými nápady tak dlouho dostával přes zkoprnělé beky protivníka, až jednomu z nich došla trpělivost.

Využil plandavých trenýrek brazilské hvězdy a neobratně vypadajícím obranným zákrokem mu je sundal. Neymar byl v mžiku na zemi a mohl být najednou hodně rád, že si do hry vzal pod trenýrky ještě spodní prádlo. Nebýt toho, ukázal by světu asi víc, než by si sám býval přál.

Články odjinud


Články odjinud