20. listopadu 2011 • 16:46

VIDEO: Rozjetý Mourinho slavil vítězství na zádech náhradníka

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svěřenci trenéra Josého Mourinha znovu dokázali, že zatím podávají o trochu vyrovnanější výkony než jejich katalánský konkurent. Real nasměroval k jedenácté soutěžní výhře za sebou ve dvacáté minutě Karim Benzema.



Třiadvacetiletý francouzský kanonýr zužitkoval trestný kop Xabiho Alonsa z vlastní poloviny. V 72. minutě přidal druhý zásah "Bílého baletu" obránce Sergio Ramos, který se prosadil přesnou hlavičkou po Özilově rohu.

Tři minuty nato poprvé zdramatizoval utkání nejlepší střelec Valencie Roberto Soldado, ale v 79. minutě vrátil hostům dvoubrankový náskok Portugalec Cristiano Ronaldo. Nejdražší hráč světa přelstil chybujícího domácího brankáře Diaga Alvése a zakončoval do prázdné brány.

Sedm minut před koncem řádné hrací doby však znovu Soldado snížil na rozdíl jedné branky a Valencie se nadechla k drtivému závěrečnému tlaku. Soldadův gól v poslední minutě však nemohl platit kvůli ofsajdu a v páté minutě nastavení rozhodčí zřejmě odpustil Realu pokutový kop za ruku jednoho z jeho hráčů ležícího před Casillasovou brankou.

Vítězství Bílého baletu si náležitě vychutnal i jinak klidným dojmem působící José Mourinho. Rozhodující trefu svého týmu si vychutnal velmi emotivně. Konečně, přesvědčte se sami.

VIDEO: Kouč Mourinho oslavil trefu velmi netradičně

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud