8. března 2012 • 09:31

VIDEO: Roddick hodil raketu na podavačku míčků, pak trnul

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Diváci v newyorské Madison Square Garden si přišli na své. Čtyři bývalé světové jedničky se zúčastnily tenisové exhibice v New Yorku. Po souboji Marie Šarapovové s Caroline Wozniackou se představily i bývalé jedničky ATP. Federer bavil svým úderem mezi nohama (tweenerem), Roddick perfektně parodoval Nadala a mezi výměnou si stačil doběhnout pro podpis do hlediště od herce Bena Stillera. Také ovšem hozenou raketou málem trefil podavačku míčků.



V zápase, ve kterém absolutně nešlo o výsledek, nakonec zvítězil Andy Roddick 7:5 a 7:6. Hráč, jenž má snad nejhorší bilanci ze všech tenistů s Rogerem Federerem na okruhu ATP, se tedy mohl radovat s výhry alespoň v exhibici.

Roddick byl hlavním šoumenem zápasu. Když Federer zahrál svůj oblíbený tweener - úder mezi nohama - míček skončil v kurtu.

Roddick neváhal a pokusil se tento úder také zahrát. Výsledek? Tenisák sotva trefil a ten s bídou doskákal k síti. Roddick hodil po Federerovi raketu.

Andy Roddick imituje Španěla Rafaela Nadala Andy Roddick imituje Španěla Rafaela NadalaFoto www.youtube.com

V dalších výměnách švýcarský tenista dvakrát zahraje "prasátko" a míček spadne těsně za síť. Roddick opět s úsměvem od ucha k uchu hází po Federerovi raketu.

Úsměv mu nejspíš zhořkl, když sledoval letovou dráhu rakety, která jen těsně minula hlavu mladé podavačky míčků.

VIDEO: Roddick málem trefil podavačku míčků

Američan se snažil diváky pobavit i netradičním způsobem. Během jednoho gamu si vyhrnul tričko alá Rafael Nadal a také hrál údery jako španělský tenista.

Vysoké a liftované forhendy a výměnu zakončil obranným úderem, kdy doběhl Federerův kraťas. Ihned se rozeběhl, povyskočil a zaťal pěst, tak jak to dělá Rafa.

VIDEO: Podívejte se na sestřih zápasu, kde Roddick imituje Rafu

Aby toho nebylo dost během zápasu si stačil zaběhnout pro autogram od amerického komika Bena Stillera (Fotr je lotr, Noc v muzeu) a sám rozdal pár podpisů.

Roger Federer při exhibici v New Yorku, kde podlehl Američanovi Andymu Roddickovi
Roger Federer při exhibici v New Yorku, kde podlehl Američanovi Andymu Roddickovi

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud