10. prosince 2009 • 16:00

Balotelliho gól: Když míč ve vzduchu zaplave

Autor: pj, spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

UVNITŘ VIDEO – Nevídané! Neuvěřitelné! Famózní! Na tenhle gól se musí podívat každý fotbalový fanoušek. To, co ve středečním utkání předvedl útočník Interu Milán Balotelli, je naprosto kouzelné. Jeho dělovka ve vzduchu zaplavala tak, že brankář Kazaně neměl nárok ji chytit.



Postavil si míč k trestnému kopu. Vzdálenost od branky činila 34 metrů. Nepokoušel se rozehrát nějakou standardní situaci, zkrátka věděl, že balon vyšle vší silou přímo na brankáře.

Rozběhl se. Vidí, jak balon jde doprava, pak z ničeho nic zahne, gólman je z toho vedle. Gól! Balotelli slaví. Inter Milán posílá soupeře do kolen. Postup do osmifinále Ligy mistrů je tady.

VIDEO: Podívejte se, jak míč zaplaval
451712:gallery:true:true

Co na to říkáte? Úžasné, viďte? Balotelli dokázal, proč se o jeho služby zajímá třeba londýnská Chelsea. Trenér Carlo Ancelotti moc dobře ví, jaký potenciál se v něm skrývá.

A co na pumelici řekl kouč Interu José Mourinho? Navenek zůstal ledově klidný, uvnitř ale zajisté slavil a posmíval všem, kteří jeho schopnosti v posledních týdnech zpochybňovali.

„Líbila se mi hra celého týmu a Mario je její součástí,“ pronesl jen.

Balotelli mohl slavit dvojnásob. Fanoušky Juventusu rasisticky neustále urážený střelec se nyní mohl na dálku Staré dámě posmívat. „Hodně štěstí v Evropské lize,“ hodilo by se.

Mario Balotelli slaví svůj gól ze 34 metrů.
Mario Balotelli slaví svůj gól ze 34 metrů.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud