16. září 2010 • 20:12

VIDEO: Jágr je v Omsku Bůh. Číslo 68 je všude

Autor: zej, ab
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Tak kdy už přijede?“ Hlouček postávajících fanoušků se nemůže dočkat, až k aréně v Omsku dorazí bílý mercedes. Dvě hodiny před zápasem ten okamžik nastane. Jaromír Jágr, hvězda Avangardu, vyjde ven. Rozdá pár podpisů a zapluje do kabiny. Podívejte se na video přímo z arény, jaký poprask Jágr před utkáním vyvolává.



Jágrovo auto má privilegium, že může zastavit hned u hráčského vchodu do arény. Příznivci Omsku to moc dobře ví, proto na hvězdného útočníka na stejném místě vždycky čekají. Jágr je nikdy neodmítne, chvilinku se podepisuje.

Ale na společné fotografie tolik času není. To až po utkání.

V Rusku se tolik lidí jako v Česku navlečených do dresů při zápasech neproducíruje. Ale když už ano, tak většinou podle očekávání nosí na zádech číslo 68.

Rovněž reklamních předmětů  s Jágrem je jasně nejvíc. Jeden dres se dá pořídit za 1500 rublů, v přepočtu asi za 900 korun. „Ale tenhle je speciální. Je z Utkání hvězd KHL a prodává se za 6500 rublů (asi 3900 korun),“ říká prodavač z místního obchodu se suvenýry a ukazuje na bílý trikot zavěšený hned vedle loga Avangardu.

Při utkání lidé  piští, aplaudují. Ale nejhlasitěji za gól odmění právě  Jágra. Když se trefí, to je v hale pro více než deset tisíc lidí pořádný hukot. „On je prostě náš ´maladěc´,“ reaguje jeden z fanoušků. A věří, že tentokrát je český útočník dovede až ke Gagarinově poháru.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud