Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

FOTOGALERIE: Antonín Panenka s polonahými panenkami ve sprše

Autor: Tomáš Koníček

V klidu potáhl z doutníku, usmál se do objektivu a vypustil dávku kouře. Autor slavného dloubáku z mistrovství Evropy v roce 1976, fotbalový internacionál Antonín Panenka (62), se fotil do kalendáře Bohemky pro příští rok a pózování s kvartetem mladých panenek si náramně užil. V pozadí totiž holky v kalhotkách a kšandách přes prsa dováděly se sprchou.

Panenka se postavil v útrobách Ďolíčku před objektiv známého fotografa Jakuba Ludvíka. „Proč zrovna Tonda musí mít to nejlepší focení?“ záviděl brankář Radek Sňozík, jenž se pár dní před tím fotil s fanoušky a do půl těla byl naopak on.

„Tiše mi závidí, když vidí takové baby,“ reagoval bývalý reprezentant a hned měl starost o holky. „Hlavně ať jim teče teplá voda. To by měly husí kůži,“ říkal starostlivě.

Celé focení pak trvalo něco přes půl hodiny a slavný fotbalista při něm vybafal celý doutník. „Kouřím hlavně vítězné doutníky. Jenže já už dlouho nic nevyhrál. Tak snad tohle je taková výhra,“ povídal Panenka.

Do sprchy vlezl s Alicí, Sandrou, Petrou a Klárou. „Pro fotografa to bylo ale lepší. Holky byly za mnou a já jsem skoro nic neviděl. Musím si je prohlédnout až teď,“ culil se internacionál.

Kromě téhle fotky jich vzniklo (nebo teprve vznikne) ještě dvanáct. „Fotí se v zákoutí Vršovic. Ale Tondovi, který je legenda, jsme chtěli dát lahůdku. Zaslouží si to,“ vysvětlil Jakub Ludvík.

Ten fotil třeba Lukáše Budínského před Ďolíčkem či věkem ještě dorostence Nicolase Šumského na nádraží. „Ten byl roztomilej. Nejdřív trochu vyplašenej, ale pak byl v pohodě,“ řekl fotograf.

Antonín Panenka, prezident Bohemians 1905, se fotil s polonahými panenkami ve sprše
 Antonín Panenka, prezident Bohemians 1905, se fotil s polonahými panenkami ve sprše