Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Znakařský šampion Lochte randí s Electrou: Teď jsem PRSAŘ

Autor: Luboš Protiva

Nečekaná změna ve světě elitních plavců. Američan Ryan Lochte (28) hlásí novou specializaci. Místo znaku se teď přeorientoval na prsa.

Pětinásobný zlatý medailista z olympiády totiž doplaval do cílové stanice Carmen Electra (40). A bývalá hvězda seriálu Pobřežní hlídka, jež se pyšní velikostí prsních implantátů číslo 5, ho naprosto okouzlila.

Líbačka

Roztomilý hezounek a svůdná herečka prý už tvoří pár. Společně se odvázali v jednom z hollywoodských nočních klubů. „Byli jako puberťáci a neustále se líbali,“ řekl jeden ze svědků jejich seznámení.

První společná fotka Carmen Electry s plavcem Ryanem Lochtem... Ten prý našel největší lásku svého mládíFoto Instagram

„Konečně jsem potkal největší lásku svého mládí,“ pochlubil se svůdník Ryan na Twitteru.

A divoška Carmen, která se stále pyšní proporcemi 94 - 58 - 89, si lichocení užívá. „Je úžasný! Jsem si jistá, že á, se naše cesty budou křížit kříd?stále víc,“ jásá.

Útok na rekord?

Jejich vztah má navíc naúžasnou perspektivu! Oba jsou bezdětní, milují párty a mají pověst sexuálních nenasytů. Tohle prostě musí klapat!

Snad tedy nedojde na nový Carmenin rekord v nejkratším manželství. Dennis Rodman ho chtěl zrušit po 9 dnech. To by mohli vydržet - Electra už pár měsíců dává lekce striptýzu, což by mohlo Lochteho zabavit. Alespoň na 2 týdny...

Carmen Electra v Pobřežní hlídce
Carmen Electra v Pobřežní hlídce