Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

FOTO: Krása nahých sportovců. Tenistka Radwaňská předvedla míčky

Autor: bko

Lidské tělo je krásné. A tělo sportovce, který se o sebe stará, je ještě krásnější. Tak proč ho neukázat nahé? To je ve zkratce přístup amerického magazínu ESPN, který už pět let vydává speciální číslo s názvem Body Issue. Letos zapózovala třeba tenistka Agneszka Radwaňská, ale i 77letý golfista Gary Player.

V minulosti se v Body Issue představily jak je pánbůh stvořil hvězdy jako Serena Williamsová, Daniela Hantuchová nebo fotbalová brankářla Hope Solo.

Čtvrtá tenistka na světě Agnieszka Radwaňská z Polska letos pózuje u bazénu s tenisovými míčky, s basketbalovým míčem kouzlí nazí John Wall či Kenneth Faried, svou krásu ukáže i boxerka Marlen Esparzová, či snowboardistka Elena Hightová.

Vyrostla jsem s NHRA, byla jsem tu od plenek, říká automobilová závodnice Courtney Force, která se fotila pro ESPN Body Issue
Vyrostla jsem s NHRA, byla jsem tu od plenek, říká automobilová závodnice Courtney Force, která se fotila pro ESPN Body Issue

„Strach je něco, co mě dokáže občas posunout někam dál. Ale když si užíváte sám sebe a každý moment života, nepřemýšlíte o tom, že by se mohlo stát něco špatného,“ říká čtyřnásobná stříbrná medailistka z adrenalinových X-Games k rozpustilým fotkám, kdy třeba nahá griluje na sněhu.

Do projektu se zapojil ale třeba i 77letý bývalý golfista Gary Player. „Měl jsem skvělou ambici ukázat světu, jak fit můžete být v tomhle věku,“ říká na stránkách ESPN.

„Lidé odcházející do důchodu v pětašedesáti, to je vtip. Mně je skoro 78 a kdybych skončil, do roka je po mně. Stále pracuju na svém ranči, vytvářím golfová hřiště, cestuju sedm měsíců v roce. Musíte být stále v pohybu!“ nabízí svůj recept na vitalitu.