Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Božský talent Zaha z United. Nehraje, spí s dcerou trenéra Moyese!?

Autor: qp

David Moyes, šéf fotbalistů Manchesteru United, údajně načapal Wilfrieda Zahu v posteli s jeho dcerou a talentovaného fotbalistu neoficiálně vyřadil z týmu. Aspoň takové zvěsti kolují v Anglii. Vypadá to, že klub za něj vyplázl 12 milionů liber úplně zbytečně.

Moyes nasadil Zahu pouze v jednom utkání, na začátku sezony v Community Shield odehrál šedesát minut. Od té doby nic, ani jedna minutka. Přitom talentu má na rozdávání, v Crystal Palace byl suverénně nejlepší. A nejen tam, v celé druhé anglické lize patřil k nejsledovanějším persónám.

Že vypadl z formy? To se nechce věřit. Zvlášť při pohledu na sestřih jeho výkonů v zápase týmu United do 21 let. Proti Boltonu dokonce vstřelil gól.

Tohle koluje v Anglii...
Tohle koluje v Anglii...

Řeklo by se, že po mizerných výsledcích Moyesova týmu dostane šanci v áčku. Ale přednost měli jiní, trenér pokaždé Zahu vynechal. Je důvodem právě to, že milovaná dcerka byla znectěná jeho svěřencem?

„Jsou to hloupé fámy,“ brání se Zaha na twitteru s hashtagem #dětinské. Ale už neřekne, co se mezi ním a Moyesem opravdu stalo… Fanouškům to vrtá hlavou.