Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Ibrahimovic si střihl tenis s Djokovičem: Vůbec nevím, jak se to hraje!

Autor: Tomáš Podvín

Zlatan Ibrahimovic se přišel podívat na semifinále tenisového utkání mezi Novakem Djokovičem a Rogerem Federerem na turnaji ATP v Paříži. A nebyl by to Zlatan, aby se před plnou arénou pořádně nepředvedl. Za svou snahu sklidil obrovský aplaus natěšeného publika.

Ještě před sledovaným tenisovým zápasem si kamera nemohla nevšimnout kanonýra místního PSG Ibrahimovice, který seděl mezi diváky v přeplněné aréně. Reportér si tuto velkou chvíli nenechal ujít a útočníka pozval na hrací plochu.

Rozesmátý „Ibra“ se tedy za bouřlivé reakce publika vydal směrem k Djokovičovi a přátelsky se s ním objal. Na otázku, zda má rád tenis, se smíchem odpověděl. „Mám ho rád, ale vůbec nevím, jak se to hraje.“ Djokovič se tak ihned ujal role trenéra.

VIDEO: Podívejte se na tenisové umění Zlatana Ibrahimoviče

Světová jednička si s Ibrahimovičem vyměnila několik míčků. Každý úder švédského miláčka tribun byl doprovázen velkým potleskem. Když ovšem Srb přešel na hru nohou, Ibrahimovič nepotvrdil pověst skvělého technika a výměnu pokazil. Ihned následovala upřímná omluva.

Publikum ale Zlatanovi rychle odpustilo a z kurtu ho vyprovodilo opět velkolepým aplausem. Djokovič poté dokázal porazit Federera a probojoval se do finále. Pokud bude mít Ibrahimovic čas, určitě opět nebude chybět mezi diváky a srbský tenista ho může opět něco naučit.