Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Do Soči nemohla, tak biatlonistka pobláznila fanoušky nahými fotkami!

Autor: ČTK, iSport.cz

Mohla teď bojovat o medaile na olympiádě v Soči, ale o tu ji připravil loňský nepříjemný pád na kole. Tak teď německá biatlonistka Miriam Gössner potěšila fanoušky svými sexy odhalenými fotkami v časopise Playboy. A je se na co dívat!

Gössner si loni v květnu při nehodě na kole zlomila čtyři obratle. Zkoušela se vrátit do závodů Světového poháru, ale výkonnostně zaostávala a před olympijskými hrami dala přednost léčbě.

"Přijít o olympiádu byl jeden z nejtěžších okamžiků mého života," řekla časopisu vítězka tří závodů Světového poháru.

Tweet francouzského kolegy Martina Fourcadeho: Jsem rád, že už je na tom tvá páteř lépe
Tweet francouzského kolegy Martina Fourcadeho: Jsem rád, že už je na tom tvá páteř lépe

Vynikající běžkyně, která před čtyřmi lety ve Vancouveru získala olympijské stříbro ve štafetě bez pušky, tak chtěla ukázat jinou stránku své osobnosti. "Myslím, že je to skvělý úspěch. Sportovkyně jsou známé jen ve své závodní vizáži a v tréninkovém oblečení, což není příliš ženské," vysvětlila.

Přítelem Gössnerové je německý slalomář Felix Neureuther, kterému se prý fotografie líbí. "Alespoň mi to řekl," poznamenala Gössnerová.

Poklony se dočkala i od francouzského biatlonisty Martina Fourcada, který už na hrách v Soči vybojoval dvě zlaté medaile. "Rád vidím, že je na tom tvoje páteř už lépe," uvedl na Twitteru, kde publikoval jednu z fotografií Gössnerové.

Zde se můžete podívat na další fotky Gössner na videu »