Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C

Králem pracháčů mezi trenéry v lize je slávista Pastoor: Bere 675 000 měsíčně!

Autor: nem

Tak konečně začal být aspoň pro někoho fotbalový Eden rájem. Slavia si nasmlouvala nizozemského kouče Alexe Pastoora (47) a naservírovala mu největší gáži v lize! Ani kouč nároďáku Pavel Vrba mu v tomhle nestačí…

„Je to na pětadvacet tisíc eur měsíčně. Platěj ho Rusové, kteří jdou do Slavie. Dohodli se, že mu dají stejný plat, jaký bral naposledy v Nijmegenu,“ prozradil zdroj Blesku dobře obeznámený s aktuálním děním ve Slavii.

I Vrba je nuzák

Tak 675 000 v »českých«! Našinec by kvůli takovému balíku vyl jako šakal! Vždyť proklínaný exsparťanský kazisvět sešívané planety »Franz« Straka bral u Čontofalského a spol. usmolených 100 000, Pastoorův krutě vyhozený předchůdce Koubek 200 tisíc a šéftrenér nároďáku Vrba je s půlmilionem na výplatní pásce proti Alexovu blahobytu vlastně nuzák!

Pastoor má zatím smlouvu jen do konce sezony.
Pastoor má zatím smlouvu jen do konce sezony.

Nizozemský táta tří dětí si za svůj naplánovaný čtyřměsíční pobyt ve Vršovicích může naúčtovat 2,7 milionu korun! Už má nabídku z Heerenveenu a místo něj má do Edenu údajně přijít méně slavný z bratrů Koemanových Ervin.

Ruská apanáž

Královskou apanáž 675 tisíc kaček zkrátka nepotká na výpisu z bankovního konta žádný z českých trenérů, ani kdyby denně po ránu ve vedlejšáku dovážel na kole noviny, tlačenku a slivovici na Hrad prezidentovi a jeho poradcům z Lukoilu.

Inu ruský investor, který přebírá od současného majitele nešťastného vršovického klubu – »slavného « dojiče státních rozpočtů Aleše Řebíčka – majoritní podíl fotbalové »prádelny«, je ve vatě. A Pastoor, jenž svoji premiéru v Teplicích projel 0:1, taky.