Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Drsná bohyně. Přítelkyně hvězdy F1 Buttona propadla kickboxu

Autor: Lucie Očenášková

Pro britského závodníka formule 1 Jensona Buttona začala sezona úspěšně. Jeho třetí místo z Velké ceny Austrálie zřejmě namotivovalo k lepším výsledkům i jeho krásnou snoubenku Jessicu Michibatovou, která se vrhla na kickbox!

Pokud Jessica zrovna nestojí v boxech stáje McLaren a nefandí svému milému, dře tato 29letá modelka japonsko - argentinského původu kvůli svým perfektním křivkám v posilovně téměř každý den. V tom ji jistě podporuje i samotný Button, který se jako závodník vedoucího týmu také musí udržovat ve skvělé kondici. Mimo sezonu se tak společně věnují triatlonu, a to dokonce na závodní úrovni!

Nyní ovšem budoucí paní Buttonová své fanoušky překvapila snímky přímo z boxerského ringu.

Budoucí paní Buttonová své fanoušky překvapila snímky přímo z boxerského ringuFoto profimedia.cz

Internet zaplavily fotky a videa z tokijské tělocvičny, na kterých je zachycena během tréninku kickboxu. Drobná modelka nemá problémy s technicky náročnými výkopy a bez zábran boxuje do chráničů svého trenéra.

Až do teď se o hvězdném páru mluvilo naposledy v souvislosti s jejich zásnubami. Na konci února požádal formulový šampion z roku 2009 svou přítelkyni o ruku, a to po pětiletém vztahu. Jessica tak nyní neoslňuje jen tělem, ale i diamantovým prstenem, jehož hodnota se v přepočtu odhaduje na 8 200 000 korun.