Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lev po návratu slavil titul vicemistra KHL: Manželky byly k nezastavení!

Autor: pv, ps

Gagarinův pohár pro vítěze KHL nepřivezli, přesto si hokejisté Lva užili po příletu báječné přivítání na letišti v Praze. Přímo v hale na ně čekali fanoušci i rozjeté manželky a přítelkyně!

Do očí se jim hrnuly slzy dojetí. Unavení hokejisté po návratu z 3700 kilometrů vzdáleného Magnitogorsku v letadle zapíjeli žal z prohry v sedmém finále (4:7), přesto byli hrdí na to, co dokázali.

Když přistáli a vstoupili do letištní haly, zůstali téměř bez dechu příjemně šokovaní. Přes sto fanoušků v dresech skandovalo jejich jména a vítalo je jako vládce KHL.

Co je ale zaujalo ještě víc, byly vesele naladěné přítelkyně. Svým hrdinům dávaly za skvělé zážitky na krk zlaté Fidorky jako medaile a z alobalu jim vyrobily Gagarinův pohár.

„Fandily jsme, co to šlo. Bohužel to nedopadlo, ale pro nás jsou a budou ti nejlepší,“ vyprávěla Zuzana, manželka Jiřího Novotného. „Samozřejmě jsme si s holkama daly skleničku, bez toho by to přeci nešlo,“ prozradila Blesku.

To ale nebylo vše. Před halou už čekaly limuzíny, které hokejisty s partnerkami odvezly do restaurace v centru města, kde probíhaly další oslavy. „Máme skvělé holky i fanoušky. Tohle je něco úžasného,“ zářil nadšením kapitán Lva Jiří Novotný.

Drinky tekly proudem, "slavilo" se do rána. Hokejisté Lva, ale i Magnitogorsku, přesto mají smůlu. Všechno musí platit ze svého, protože od KHL nedostal mistr ani vicemistr ani rubl! Vedení soutěže totiž nemá za finále vypsány žádné prémie.

Kdo neskáče není Lev! Hokejisty i bez poháru vítaly stovky fanoušků
Video se připravuje ...