Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ronaldova kulturistická póza? Nic spontánního, ale reklama na jeho film!

Autor: bko

VIDEO | Taky vám přišla polonahá kulturistická póza Cristiana Ronalda po gólu z penalty na 4:1 ve finále Ligy mistrů trochu přehnaná? Španělský deník El Confidencial přináší zajímavé vysvětlení...

Běžela poslední minuta, zápas už byl dávno rozhodnutý, Real v prodloužení dorazil Atlético nalomené vyrovnávacím gólem v 93. minutě dvěma dalšími trefami. Přesto Cristiano Ronaldo o tuhle penaltu hodně stál.

A když ji rutinérsky proměnil, slavil jako kdyby to byl rozhodující okamžik. Strhl ze sebe dres, divoce gestikuloval… Poté, co se zbavil slavících spoluhráčů, přidal ještě několik kulturistických póz á la Mario Balotelli.

Podle španělského El Confidencialu to nebylo jen proto, že navýšil svůj rekord v počtu gólů za sezonu…

„Se sportem to mělo málo co do činění, bylo to kvůli jiné stránce fotbalu, té která ho zabíjí, marketingu. CR7 byl nahráván na speciální kameru a jeho vystoupení v tomhle zápase bude klíčovou částí nového filmu, který ponese jeho jméno,“ tvrdí deník. Veledílo by se mělo jmenovat jednoduše a výstižně... Ronaldo: the movie.

Ronaldo prý věděl, kde je kamera a kam svou působivou pózu svalnatého těla nasměrovat. Jeho dost neadekvátní reakci na nic neřešící gól by to vysvětlovalo dost důkladně…

Cristiano Ronaldo se dočkal gólu, v prodložení pečetil výhru Realu ve finále Ligy mistrů nad Atlétikem Madrid 4:1
Cristiano Ronaldo se dočkal gólu, v prodložení pečetil výhru Realu ve finále Ligy mistrů nad Atlétikem Madrid 4:1