Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Božský Cristiano Ronaldo NAHÝ! S Irinou odhalili úchvatná sexy těla

Autor: bk

FOTO + VIDEO | Dámy i pánové, poslužte si! Cristiano Ronaldo, nejlepší fotbalista světa, Irina Shayk, svůdná topmodelka a snoubenka portugalské star. Hvězdný pár se stal tvářemi červnového vydání španělské verze časopisu Vogue. Nagelovaný CR7 na titulní straně pózuje zcela nahý, před ním vyčnívá krasavice Irina zabalená do bílé látky.

Ronaldo s Irinou napodobili známou celebritu Kim Kardashian a jejího manžela Kanyeho Westa, kteří se v letošním roce podobně vyfotili pro americkou verzi známého časopisu.

Hvězdu Realu Madrid a jeho snoubenku fotil renomovaný fotograf Mario Testino a jde o velmi odvážné snímky. Ronaldo i Irina pózují velmi spoře oděni, látka či ruce pokaždé zakrývají jen to nejnutnější.

Titulní strana španělské verze časopisu Vogue, na kterou se nechali zvěčnit Irina Shayk a útočníék Realu Madrid Cristiano RonaldoFoto Twitter

"Nejvzrušující bude titulní strana. Dali jsme dohromady Cristiana a Irinu prostřednictvím úchvatné fotografie spojené magií a energií Maria Testina. Skvěle dokáže zachytit duše fotografovaných," říká na videu z focení Yolanda Sacristan, ředitelka španělského Vogue.

Na videu se podívejte, jak probíhalo focení jednoho z nejznámějších světových párů probíhalo. Téma fotek je příznačné - Láska a fotbal...

Irina Shayk ráda provokuje své fanoušky lechtivými pózami
Irina Shayk ráda provokuje své fanoušky lechtivými pózami