1. dubna 2014 • 15:14

Alves: Výhra Barcelony? Můžou za to rozhodčí. Prohra znamená konec éry

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE 20:45 | Patří k nejlepším ofenzivním obráncům na světě. Daniel Alves už šestý rok brousí pravý kraj barcelonské sestavy. 30letá opora Katalánců rázně odpálila poznámky posledních týdnů, že španělským šampionům pomáhají rozhodčí. "Je tradice říkat, že nám sudí připískávají," culil se zkušený bek na tiskové konferenci před čtvrtfinále Ligy mistrů Barcelony s Atlétikem Madrid.



"Penaltový" šlágr s Realem, další zapískaná desítka poté, co zahrál rukou Neymar. Čtyři přesné trefy Messiho následně vrátily Barcelonu do hry o španělský titul, což zejména v Realu nemůžou vydýchat.

"Je běžné říkat, že nám někdo pomáhá. Když vyhrajeme, je to díky rozhodčím. Když prohrajeme, je to konec éry Barcelony. Už to neřešíme, jde to mimo nás," zůstal v klidu obránce Barcelony Dani Alves.

ONLINE: Barcelona - Atlético Madrid (20:45) ZDE »

MATCH OVERVIEW LEGACY
1. 4. • 20:45
FC Barcelona
FC Barcelona
1:1
ONLINE
1. dubna
20:45
Atlético Madrid
Atlético Madrid
Góly

Domácí: 71. Neymar

Hosté: 57. Diego

Sestavy

Domácí: Pinto – Alba, Mascherano, Piqué (12. Bartra), Dani Alves – Fábregas (69. A. Sánchez), Busquets, Xavi (C) – Iniesta, Messi, Neymar.

Hosté: Courtois – Filipe, Miranda, Godín, Torres Juanfran – Tiago, Gabi (C), Koke, David Villa (71. J. Sosa), Turan (77. C. Rodríguez) – D. Costa (30. Diego).

Náhradníci

Domácí: Olazábal, Bartra, Adriano, Song, Roberto, Sánchez, Pedro

Hosté: Aranzubia, Alderweireld, Insúa, Suárez, Rodríguez, Diego, Sosa

Karty

Domácí: Iniesta, Alba

Hosté: Koke, Gabi, Turan, Torres Juanfran, Diego, J. Sosa

Rozhodčí

Brych – Borsch, Lupp (všichni Německo)

Stadion

Camp Nou (Barcelona)

Barcelona ve Španělsku obhajuje titul, který chce Kataláncům sebrat mocný Real Madrid. Po vyhrané bitvě na Santiago Bernabeu se Barcelona dostala před svého největšího rivala o dva body. Ve hře zůstává také Atlético Madrid, který vede soutěž s jednobodovým náskokem.

Dani Alves z Barcelony zdraví novináře na tiskové konferenci před čtvrtfinále Ligy mistrů s Atlétikem MadridFoto Reuters

Hráči Realu po prohře 3:4 odcházeli po vypjatém souboji z trávníku hodně naštvaní. "Je to pořád stejné. Někdo asi nechtěl, abychom vyhráli, a naopak chtěl, aby se Barcelona vrátila do boje o titul," sypal ze sebe ukřivděný Cristiano Ronaldo.

Tyhle řeči ale Alves odmítá. "Je to neuvěřitelné. V El Clásiku byly dvě jasné penalty a jedna, co se pískat neměla. Ale lidé mluví o těch, které byly," narážel brazilský rychlík na nesprávně odpískanou penaltu Realu, kde Alves fauloval Ronalda ještě před vápnem.

Barcelonu v dnešním čtvrtfinále Ligy mistrů (20:45, ONLINE iSport.cz) navíc čeká další španělský soupeř, Atlético Madrid. Poslední tři vzájemné zápasy skončily remízou, lednový ligový souboj dopadl bez branek 0:0.

"Nemůžeme se ohlížet zpátky. Půjde o jiný zápas, jinou soutěž, jiný den. Musíme udělat rázný krok dopředu, ale rozhodovat se bude až v odvetě. Snad odevzdáme co nejlepší výkon a s Atlétikem konečně skoncujeme," věřil Alves.

Je to neslysl. Alves vylučuje, že by Barceloně mohli pomáhat rozhodčí
Je to neslysl. Alves vylučuje, že by Barceloně mohli pomáhat rozhodčí

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud