Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Williamsová vs. Šarapovová: Žhavý souboj tenisových zadečků!

Autor: spo

Týden poté, co Serena Williamsová na cestě za šestým wimbledonským titulem v semifinále odklidila z cesty i Mariu Šarapovovou, se obě tenistky střetly znovu. Travnatý povrch nahradil horký písek a upjatý bílý šat sexy plavky. O vítězce si udělejte obrázek sami.

Na kurtu to Šarapovové proti Sereně nejde. Ruská diva nevyzrála na světovou jedničku už 11 let. Naposledy v boji o finále Wimbledonu, kdy dostala za 80 minut příděl 6:2, 6:4 a při servisu Američanky uhrála jen šestnáct míčků.

Maria Šarapovová relaxuje v Černé Hoře
Maria Šarapovová relaxuje v Černé Hoře

"Když se ona zlepšila, tak já taky," pochvalovala si hned na kurtu svůj bezchybný výkon Williamsová , která s o pět let mladší Ruskou neprohrála už sedmnáct duelů po sobě. Navíc v nich soupeřce povolila uhrát pouhé tři sety a v celkové bilanci vede 18-2.

Bídná bilance z kurtu možná zapůsobila jako motivace a Šarapovová vytáhla do boje. Krátce poté, co Serena o víkendu na svůj Instagram umístila sexy fotky z pláže, reagovala stejnou mincí. Fotky z černohorského pobřeží si s těmi od její rivalky v ničem nezadají...