Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pokerový milionář Staszko se oženil. Odehnal zlatokopky a vzal si tu pravou

Autor: bko

Jeho úspěchem žilo celé Česko. Vzpomínáte? Na podzim 2011 skromný sympaťák Martin Staszko z Třince vyhrál na nejprestižnějším pokerovém turnaji WSOP 98 milionů korun. Hned se začalo mluvit o tom, která žena ho uloví. Staszko si počkal a nakonec svoji vyvolenou i našel. Své ano řekl devětatřicetiletý pokerový mág Radce Pondělníkové z Prahy.

Hned poté, co pohádkově zbohatl, Staszko přiznal, že nemá přítelkyni. A dobře si uvědomoval, že o jeho přízeň budou usilovat i „zlatokopky.“ O takové známosti ale nestál. „Snad poznám ty, kterým by šlo jen o peníze. Každopádně teď žádnou nabídku k sňatku nemám,“ řekl tehdy.

Nevěstě to sluší. Radka Poledníková si vzala pokerového mága Martina Staszka.
Nevěstě to sluší. Radka Poledníková si vzala pokerového mága Martina Staszka.

Příběh Čecha, který ve své typické flanelové košili, zazářil na turnaji vedle nejlepších pokerových hráčů planety, pokračoval dál. Chtěl pokračovat v životě, jaký vedl předtím. I to mu v očích české veřejnosti přineslo velké sympatie.

Chvíli to trvalo, ale nakonec přece jen našel tu pravou. Na Facebooku se pochlubil svatebními fotografiemi s půvabnou blondýnkou Radkou Pondělníkovou. V sobotu si řekli ANO na štiřínském zámku. Největší pokerový boháč v zemi tak už není volný!