Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šílené období pro »Kiki« Kolocovou: Musí na nečekanou operaci!

Autor: ps, ČTK

Po nečekaném rozchodu s dlouholetou parťačkou Markétou »Maki« Slukovou (27) si musí beachvolejbalistka Kristýna »Kiki« Kolocová (27) poradit s další nepříjemností. Podstoupí operaci zraněného pravého ramene!

Problémy s rukou měla Kristýna delší dobu, ale nevěnovala jim tolik pozornosti. Jenže to došlo až do stádia, kdy není cesty zpět a musí »pod kudlu«.

„Dlouhé roky přetěžované pravé rameno vypovědělo službu. Závěr doktora - operace je nezbytná,“ pochlubila se Kolocová nemilou zprávou na sociálních sítích. „Prý to není nic vážného, brzy budu zase v plné síle pobíhat po kurtu a smečovat jako za mlada,“ doplnila s nadhledem.

O českou reprezentantku se postarají zlaté ručičky profesora Pavla Koláře. Právě u něho v Centru pohybové medicíny zákrok podstoupí. „Doktor říkal, že to je, jako když se přidělává obraz. Že do kosti udělají asi tři hmoždinky a ten úpon tam přiklepnou,“ nastínila detaily operace, po níž na čtyři až šest týdnů oblékne ortézu.

Aspoň může v klidu řešit osobní situaci a hledat k sobě odpovídající parťačku. Ta předchozí (Sluková) se na ni bezohledně a velmi překvapivě vykašlala. Na červencové tiskovce oznámila, že s Kristýnou končí. „Teď jsem v situaci, kdy není kam spěchat. Jistou parťačku zatím nemám,“ sdělila Kolocová.

Kolocová bez Maki začala vítězně
Kolocová bez Maki začala vítězně