Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hrdlička vynechal Plíškovou! Z miláčků přijede na Fed Cup jen Kraus

Autor: as

Nejlíp se jim hraje, když se mohou vytáhnout před fanoušky, příbuznými a hlavně svými miláčky. Jenže během fedcupového finále bude mít ve Štrasburku v hledišti přítele jen jedna z českých tenistek!

Šest tisíc žlutých sedaček ve štrasburské basketbalové aréně Rhénus Sport už je připraveno na víkendový tenisový rachot Francie vs. Česko. „Hala je malinká, ale diváci budou blízko kurtu, takže čekáme hodně intenzivní atmosféru,“ tipovala Barbora Strýcová .

I jí bude co nejblíže její přítel, zpěvák David Kraus , který vždy divoce fandí. „Jasně, zase přijede,“ usmála se Bára. Pouze ona bude mít ve Francii svého partnera. Kvitová s  Hradeckou jsou momentálně singl a sporťák Michal Hrdlička , přítel Plíškové , tentokrát absentuje. „Dorazí kamarádka s přítelem a možná táta,“ prozradila Karolína.

Hrdlička dorazil za Plíškovou do Monaka. Dali si výživný oběd.
Hrdlička dorazil za Plíškovou do Monaka. Dali si výživný oběd.

Nicméně odloučení to pro ni nebude dlouhé, v úterý odlétá na dovolenou. „Každý den už na ni myslím. Letíme na deset dní na Mauricius, takže sice dlouhá cesta, ale do tepla se těším. Mám v plánu si vzít nějaké knížky, filmy a celý den být venku na sluníčku,“ usmála se.

Zatímco Strýcová si chce po celoročním cestování užít domova, velké kámošky Kvitová s Hradeckou vyrážejí také za exotikou, dokonce spolu. „Letíme do Dubaje. Co tam budeme dělat? Prostě si lehneme na pláž,“ smály se obě. Ještě vydržet pár dní s raketou a vysněný relax může začít!