Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šarapovová? Zapomeňte! Sexy tenistkám vládnou Šafářová s Wozniackou

Autor: pan

Konec sezony a nuda pro fanoušky? Ani náhodou! Tenisové hvězdy nehodlají krátkou přestávku před dalším těžkým rokem rozhodně promrhat. Sociální sítě v hojné míře zásobují svými fotkami z dovolených. A nutno říct, že je to opravdu nádherná podívaná.

V předchozích měsících to byla především Maria Šarapovová , která vládla tenistkám nejen na kurtech, ale i jako prvotřídní modelka. Ruská kráska však řeší svůj dopingový skandál, na kurtech se objeví nejdříve v dubnu příštího roku. A v médiích se více než její křivky řeší záležitosti spojené s trestem za užívání nepovoleného meldonia.

Mnohem větší pozornost tak poutají Karolína Plíšková , vítězka Turnaje mistryň Dominika Cibulková , světová jednička Angelique Kerberová či kanadská hvězdička Eugenie Bouchardová. Velký zájem fanoušků na sociálních sítích však sklízí především dánská tenistka Caroline Wozniacká a Lucie Šafářová !

Tak to je nádherný pohled na Caroline Wozniackou
Tak to je nádherný pohled na Caroline Wozniackou

Brněnská rodačka přitom zažila hodně rozporuplnou sezonu. Ve dvouhře klesla z elitní desítky až na 62. pozici, zato ve čtyřhře po boku Bethanie Mattekové-Sandsové dobývá svět. Společně s věčně rozesmátou Američankou vyhrály grandslamové US Open, vládly i v Pekingu i Wu-chanu.

A tak má devětadvacetiletá česká tenistka nárok na zasloužený odpočinek. Ten si užívá v Karibiku na Panenských ostrovech. Fanoušky zásobuje nejen sexy fotkami, ale i videi, kde po pláži běhá s ploutvemi či hází na basketbalový koš.

Dánská kráska září i na pláži

To dánská tenistka Caroline Wozniacká po rozchodu s českým koučem Davidem Kotyzou zažila fantastický závěr sezony, díky kterému se vyšvihla z tenisového suterénu na výbornou devatenáctkou příčku. A že to hráčce s polskými kořeny zatraceně sluší, o tom není vůbec sporu.

Dokázala to na snímcích z dovolené, kde ukázala své sexy tělo při hraní golfu i dalších aktivitách v tropickém ráji. Bývalá světová jednička holduje kromě tenisu i maratonu a na jejím vysportovaném těle je to znát.

Wozniacká patří k nejkrásnějším tenistkám na okruhuFoto Instagram

A co čerstvá šampionka z Turnaje mistryň a slovenská hrdinka Dominika Cibulková? Ta si spolu se svým manželem užívá chvíle zaslouženého odpočinku na Maledivách a své příznivce dohání k šílenství jednou sexy fotkou za druhou. Včera večer jsem se nemohla cítit víc sexy,“ napsala ke snímku, na němž je v šatech tělové barvy, u nichž je patrné, že podprsenku ani kalhotky nesnesou.

To Serena Williamsová čas neztrácí. Ve svých 35 letech dobře ví, že musí přípravě na možná svoji poslední sezonu věnovat maximum. A tak místo užívání na prosluněných plážích už dře v posilovně. "Nová sezona tady bude už brzo,“ připomněla s 22 grandslamovými tituly možná nejúspěšnější tenistka historie.