Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Měl dres z igelitky, teď se „kámoší“ s Messim. Malý Afghánec potkal idol

Autor: pod

Velký příběh má svůj velký happy end. Afghánec Murtaza Ahmady si splnil sen, ve který nemohl před několika měsíci ani doufat. Malý klučina, který proslul fotkami, na kterých má vyrobený dres z igelitky, se potkal se svým idolem Lionelem Messim. Hvězdný fotbalista byl totiž s Barcelonou v Kataru a Murtaza neváhal za Argentincem z Afghánistánu přicestovat.

Ty fotky dojaly mnoho a mnoho fanoušků. Malý Afghánec Murtaza Ahmady si hraje v dresu Lionela Messiho, jenže nejde o normální dres. Chudý klučina si ho vyrobil z modrobílé igelitky, která připomíná argentinský dres, a na záda si fiksou napsal číslo a jméno hvězdného fotbalisty Barcelony.

Dojatý byl i sám Lionel Messi. Proto hned, jak měl příležitost, poslal Murtazovi opravdový argentinský dres s vlastnoručním podpisem. Není potřeba zdůrazňovat, že tím malému klukovi udělal obrovskou radost.

A v úterý ji musel mít Murtaza několikanásobnou, protože se dokoncem se svým idolem potkal. Afghánec využil toho, že Barcelona hrála exhibiční zápas v Kataru a za Messim a spol. přijel, aby si splnil sen.

Afghánec Murtaza Ahmady se potkal se svým idolem Lionelem Messim
Afghánec Murtaza Ahmady se potkal se svým idolem Lionelem Messim

To se také podařilo. Murtaza se s Messim skutečně potkal a hvězdný Argentinec si ho hned vzal do náruče. Malý kluk pak dokonce hráče Barcelony doprovodil na hřiště a střihl si s nimi týmovou fotografii. Nepřekvapí, že se neustále držel Messiho a ze hřiště se mu vůbec nechtělo, což hvězdné fotbalisty dost pobavilo.

Murtaza Ahmady si určitě přál, aby ten den nikdy neskončil. Přestože to možné není, bude na něj vzpomínat do konce svého života. „Klukovi s igelitkou“ se povedlo něco, o čem může většina fanoušků jen snít.