11. prosince 2016 • 10:29

Dělá si, co chce! Messi zesměšnil obránce a předskočil Ronalda

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Když se mu od začátku chce, je strašně těžké ho zastavit,“ řekl nedávno o Lionelu Messim trenér Sevilly Jorge Sampaoli. Sobotní duel La Ligy mezi Osasunou a Barcelonou mu dal zase jednou za pravdu. Favorit se sice v prvním poločase střelecky trápil, ale v tom druhém to přišlo. Tři góly a hlavně ten závěrečný opravdu kouzelný. Není divu, že z kopaček maestra Messiho.



Barcelona měla spoustu šancí už v prvním poločase, ale gól dát nedokázala. A málem přišel trest, na začátku druhého dějství pláchl obraně domácí Léon a krásně přehodil gólmana Ter Stegena. Němec měl kliku, míč skončil na břevnu.

Osasuna - Barcelona: Wow! Léon utekl dvěma hráčům a obloučkem trefil břevno
Video se připravuje ...

Pak už byl ale zápas v režii Barcelony. První gól viděli fanoušci v 59. minutě, když se trefil Luis Suárez, ačkoliv stál možná o kousek v ofsajdu. Odpor domácích pak definitivně srazil Lionel Messi, který dostal míč do sítě v 72. minutě a bylo to 2:0.

Osasuna - Barcelona: 0:2! Ťuk, ťuk a Messi dává druhý gól hostů
Video se připravuje ...

Pokud ale někdo odešel před závěrečným hvizdem, přišel o největší lahůdku zápasu. Protože, jak říká Sampaoli, když má Messi chuť...

Argentinec si vzal v 92. minutě míč, několikrát naznačil, zasekl a když už měl pocit, že si domácí obránci užili kolotoče dost, poslal ho s přehledem do sítě. „Právě jsem viděl Messiho gól. Absolutně směšné!“ psal Gary Lineker.

Osasuna - Barcelona: Gól! Messi vymíchal obranu a zvýšil na 3:0
Video se připravuje ...

Messi se navíc díky dvěma gólům dostal do čela tabulky střelců La Ligy. Argentinec předskočil Cristiana Ronaldo, který dostal v zápase s Deportivem volno, a proto nemohl své konto rozšířit. Messi má nyní 11 gólů, Ronaldo a Luis Suárez 10.

Pro Barcelonu ale bylo ještě důležitější, že dokázala zastavit sérii tří remíz a ve španělské lize po delší době vyhrála. Náskok prvního Realu ovšem nestáhla, protože „bílý balet“ doma otočil utkání s Deportivem a vyhrál 3:2.

SESTŘIH La Ligy: Osasuna - Barcelona 0:3. Messi řádil
Video se připravuje ...

Útočník Barcelony Lionel Messi dal Osasuně dva góly
Útočník Barcelony Lionel Messi dal Osasuně dva góly

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud