Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kráska v kleci dotancovala. VanZantová znovu prohrála na škrcení

Autor: tej

Z tanečního parketu rovnou do klece. Dvaadvacetiletá kráska Paige VanZantová se představila v americké verzi taneční soutěže StarDance, v noci ze soboty na neděli se pak postavila do oktagonu, kde během galavečera UFC vyzvala Michelle Watersonovou. Svůj duel ovšem nezvládla a připsala si svou třetí porážku, z toho druhou na škrcení.

Před rokem prohrála Paige VanZantová s Rose Namajunasovou na škrcení, z prohry se pak dlouho oklepávala. Do klece vstoupila až po téměř devíti měsících a ve druhém kole se radovala z výhry knockoutem. V prosinci měla na programu druhý zápas letošního roku, na který se těšila. Dokonce se svou soupeřkou Michelle Watersonovou na vážení předvedly líbivý taneček, čímž pobavily přítomné diváky.

Samotný zápas už ovšem pro ni tak radostný nebyl. Ze své poslední porážky se nepoučila a v prvním kole ji soupeřka znovu zezadu "uškrtila". Po zápase se snažila být nad věcí. "Byla jsem určena být v záři reflektorů a i nadále budu středem pozornosti," řekla VanZantová na pozápasové tiskové konferenci.

"Vrátím se a jednoho dne titul vyhraji. Je mi 22 let, mám spoustu času. Mám ten nejlepší tým na světě. Já se vrátím," slíbila fanouškům. Později pak ještě připsala na Twitter. "Dnes nebyl můj večer. Bůh má pro mě jiné plány. Vrátím se."

VIDEO: Podívejte se na sestřih ze zápasu VanZantové: