Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pogba šokoval outfitem ve Váchově stylu. V Anglii v něm viděli Hvězdné války

Autor: ija

Nejdražší fotbalista světa Paul Pogba dostal od trenéra Manchesteru United Josého Mourinha o víkendu volno. Na Old Trafford přesto dorazil a zaujal zejména svým oblečením. Anglická média se shodla, že francouzský záložník vypadá jako postava z Hvězdných válek Obi-Wan Kenobi, jeho outfit ovšem připomínal i kolekci sparťana Lukáše Váchy. Že by se Pogba inspiroval u vyhlášeného českého módemana?

Paul Pogba (23), který do Manchesteru United přišel v létě za rekordních 100 milionů liber (asi tři miliardy korun), poutá obvykle pozornost všude. Tentokrát ale zaujal přece jen o trochu víc. V hodně chladném a deštivém počasí se všemožně snažil chránit před zimou, a tak na sebe navlékl několik vrstev oblečení. Neměl sice světelný meč, ale prý vypadal jednoznačně jako Obi-Wan Kenobi.  

Anglická média ovšem nemohou tušit, že se Pogba mohl inspirovat i v Praze u Lukáše Váchy . Český záložník představil svou kolekci LV6, na níž spolupracoval s módním návrhářem Lukášem Macháčkem, v létě 2015 a oversize modely jsou jedním z jejích základních pilířů. A to v případě Pogby sedí! Český záložník se netají tím, že se ho kolegové ze Sparty na jeho mikiny a další kousky často vyptávají. A teď už to vypadá, že zájem je i odjinud!  

Ať už mělo Francouzovo oblečení jakýkoli původ, hřát ho mohlo i to, že jeho tým v FA Cupu nad Wiganem snadno vyhrál.  

Paul Pogba dorazil na Old Trafford v prapodivném outfitu.
Paul Pogba dorazil na Old Trafford v prapodivném outfitu.