Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pětinásobný mistr světa a vítěz Stanley Cupu František Kaberle: Rozvod!

Autor: top

Prožili spolu dva porody, pět titulů mistra světa, triumf ve Stanley Cupu. Zůstanou už jen vzpomínky. Manželství hokejového šampiona Františka Kaberleho (43) a jeho Kateřiny (42) se rozpadlo.

Bývalý vynikající obránce a nyní asistent trenéra v prvoligovém Kladně nežije s manželkou a dcerami Franceskou (12) a Vanessou (9) už několik měsíců. Oba dokonce mají nové partnery!

„Jsou to hodní a rozumní lidé. I s ohledem na své dvě krásné dcery se celou záležitost snaží řešit racionálně a bez větších emocí,“ řekl zdroj Blesku.

Někdejší lídr nároďáku si bral Kateřinu v červnu 1998 na kladenské radnici. Ve vitríně už měl tehdy zlatou medaili z památného MS 1996 ve Vídni, ale hvězdou reprezentace se stal až poté, co byl u zlatého hattricku v letech 1999 – 2001.

Rodina Františka Kaberleho se rozpadla.
Rodina Františka Kaberleho se rozpadla.

S Kačkou zcestovali kus světa. Žili spolu ve Švédsku, kde »Fery« válel za slavné MODO, pak strávili krásných devět let v Americe během jeho zápolení v NHL.

Když » Kabelka « v roce 2012 ukončil kariéru, začali novou etapu života. Kateřina si otevřela obchod s módním oblečením v centru Prahy, on jí s rozjezdem butiku pomáhal a později začal podnikat v realitách.

Zkraje minulého roku však začalo dlouholeté manželství skřípat. „Mnoho problémů by se vyřešilo, kdyby se lidé naučili mluvit jeden s druhým, ne jeden o druhém,“ zněl jeden z řady citátů, které Kateřina v té době umísťovala na sociální síti. V létě pak přidala další: „Manželství s člověkem, který neumí komunikovat o svých pocitech, není vztah. Je to pouhé životní uspořádání.“

A tak se s Františkem dohodli, že tohle životní uspořádání ukončí. A šli od sebe...

Kateřina je zase šťastná: Nová láska

Život je krátký a není na co čekat. Tímhle heslem se řídí Kateřina Kaberlová, která si po krachu manželství už pár měsíců užívá novou lásku.

Sympaťák Miloň se dávno skamarádil s oběma dcerami, sám má dva syny, a dohromady jako velká rodinka už podnikají společné dovolené. V létě sjížděli řeku, na Silvestra zase vyrazili na lyžovačku do Alp.

„Když miluješ, není co řešit. Život je krásnej. Něco končí, něco začíná,“ píše Kateřina ke společným fotkám hesla plná lásky. A když k nim Františkova maminka Ludmila dopisuje vzkaz: „Mějte se moc hezky. Babi a děda,“ je jasné, že se s novou situací v rodině dávno smířil i František Kaberle starší, mistr světa z let 1976 a 1977.