Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

"Zpověď" fotbalové hvězdy po kariéře: Stěžuje si, že už nemá na soukromý tryskáč!

Autor: pav

Taky si nedokážete představit život bez soukromého tryskáče? To ani Johnny Heitinga. Bývalý fotbalista Ajaxu Amsterdam nebo Evertonu se rozpovídal pro nizozemský magazín 1limburg, a sdělil srdceryvný příběh o svém životě po konci kariéry. Bez letadel a stylistů.

Heitinga ukončil kariéru v únoru loňského roku v dresu Ajaxu Amsterdam, tedy klubu, který jej vychoval. Ve fotbalovém důchodu se mu prý drasticky snížily příjmy, což velmi těžce nese.

"Když jsem ještě hrál fotbal, vydělával jsem hrozně moc peněz, a úměrně tomu jsem taky utrácel. Teď se snažím přizpůsobit," řekl bývalý stoper v rozhovoru pro nizozemský server. "Dřív jsme si třeba zaplatili soukromý tryskáč, ale to už neděláme."

Bývalý obránce Heitinga si musí zvykat na ne tak luxusní život
Bývalý obránce Heitinga si musí zvykat na ne tak luxusní život

"Na dovolenou si sice pořád pronajímáme luxusní vilu, ale i luxus má různé kategorie," postěžoval si. "Už si jen tak nezaletíme do Paříže nebo Milána na nákupy," zalitovala i jeho žena Charlotte-Sophie.

I v nečekané finanční tísni objevil bývalý nizozemský reprezentant zábavu. Moc ho baví, že se může ráno sám obléknout. "Dřív to za nás dělala stylistka Danie Bles, teď si hrozně užíváme, že se můžeme oblékat sami," dodal.

Heitinga tak po patnácti letech luxusu fotbalové hvězdy konečně objevuje skutečný život.

Život podle fotbalisty Limberského: Hodinky s diamanty, mobil za cenu auta! - čtěte ZDE »

Plzeňský fotbalista David Limberský si umí užívat svého půlmilionového platu, který mu Viktorka měsíčně posílá. Plzeňský fotbalista David Limberský si umí užívat svého půlmilionového platu, který mu Viktorka měsíčně posílá.Foto Blesk - Martin Sekanina, Instagram